Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Πύραυλος εδάφους-εδάφους/Updated

Τα λόγια είναι περιττά για αυτοκίνητα όπως η Bugatti Veyron που έχουν τελική πάνω από 400 km/h, πόσο μάλλον όταν η ιπποδύναμη τους ξεπερνάει τα 2000 άλογα! To Mosler MT900 GTR XX Twin Turbo Land Shark (πιο μεγάλο όνομα δεν μπορούσαν να βάλουν;) πληροί αυτά τα κριτήρια έχοντας 2500 άλογα και τελική 490 km/h!! Αν συνυπολογίσετε το βάρους 860 κιλών αμάξωμα τότε επιτυγχάνετε 0-100 km/h σε 2,5 δεύτερα, 0-240 σε 6,7 και η τρέλα συνεχίζεται με το 0-400 να παίρνει μόλις 17,5 δευτερόλεπτα!!! To Land Shark κάνει το ντεμπούτο του στο Speed Week 2009 του Bonneville των ΗΠΑ. Στο φυσικό του περιβάλλον δηλαδή! Πατήστε το link και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Update: Επειδή μου ζητήθηκαν τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπές πληροφορίες για τον "πύραυλο" τα παραθέτω εδώ. 381 κυβικές ίντσες = 6,24 λίτρα.

2 σχόλια:

trcoff.gr είπε...

Ειναι τρελοι οι αμερικανοι! Μου άρεσε η ιδέα της πινακίδας "AREA 51"

Autopedia.gr είπε...

Γεια σας, είμαι ο administrator της ιστοσελίδας www.autopedia.gr
Το project μας έχει τεθεί σε ισχύ εδώ και 2 μήνες. Ο κύριος στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους τους λάτρεις αυτοκινήτων Ελλάδας καθώς και όλους αυτούς που τους αρέσει η συγκεκριμένη θεματολογία.
Απ’ότι μπορείτε να διακρίνετε, την παρούσα περίοδο η ιστοσελίδα μας προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα για να μπορείτε να περιγράψετε τον εαυτό σας, το αυτοκίνητο σας, τις σκέψεις σας, να χρησιμοποιήσετε τα blogs και forums.
Για τους παραπάνω λόγους και εφόσον σας άρεσε και σας κίνησε το ενδιαφέρον η ιστοσελίδα μας, θα μπορούσατε να μας αποστέλλετε μηνύματα με τις ευχές σας, προτάσεις και ιδέες. Θα λάβω σοβαρά υπόψη όλες τις προτάσεις για βελτίωση της λειτουργικότητας.
Ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα ωραίο αυτοκινητιστικό portal.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...